快捷導航
搜索
查看: 1384|回復: 9

釣網康樂部之羽毛球同樂日(28/2/2016 星期日) [複製鏈接]

2014年大斑獎 2014年冠軍 2008年大斑獎 2013年大斑獎

一年一度的釣網羽毛球同樂日將於28/2/2016 (星期日)舉辦, 目的是希望提升釣友們運動興趣兼強健體魄.

日期: 28/2/2016 (星期日)
時間: 10:00 ~ 12:00 早上
地點: 銅鑼灣
參與人仕:
1. 會長
2. Mick
3. Emily
4. Jerry
5. 昌昌
6. 耀耀
7. Ray仔
8. 女女(Ray)
因場地有限, 暫時滿額
多謝大家支持, 是日場租和球錢, 會由本人贊助的, 最緊要大家來到出身汗, 愉快地離開.

查看全部評分

飛甩雞毛贊助商本會有大商品贊助勁

做乜我完全唔知嘅!

2014年大斑獎 2014年冠軍 2008年大斑獎 2013年大斑獎

Q太郎 發表於 2016-2-1 15:34
飛甩雞毛贊助商本會有大商品贊助勁

最緊要大家打得開心

老人与海 發表於 2016-2-1 21:43
做乜我完全唔知嘅!

快D返入香港釣網會吹水專區, 好多優惠活動等著你

哦~~~~

昨天誰赢乳毛球呀

Q太郎 發表於 2016-2-29 07:56
昨天誰赢乳毛球呀

來打羽毛球出汗者, 全部都是優勝者

賽後報告:

是日一共九位參與者到來打羽毛球, 特別鳴謝二十年無打過球的耀兄肯從出江湖, 更要多謝會長百忙中都抽空來臨剪彩, 亦同時有我地超級無敵波友Emily同Jerry的現場指導, 還有陸地行舟兼跑行快過馬的昌昌, 最後也要感謝殺波如轟天炮咁勁的Mick. 因為佢地, 令到這次同樂日在一片汗水和愉快中完成!

2007年季軍 2007年大魚獎 2008年冠軍 2010年季軍

健康活動