快捷導航
搜索
樓主: Stephen

[繳費] 2016年春茗 [複製鏈接]

已繳費【12/01    11:33:47】360

Emily....我剛入了$350 for 春茗 ,麻煩妳了

Kin 發表於 2016-1-14 10:42
Emily....我剛入了$350 for 春茗 ,麻煩妳了

Kin - $350 & Tony - $350  2位都收到啦, 已經update 到春茗 post 啦

昨晚過數$350作春茗費. 麻煩Emily查收。

trigger 發表於 2016-1-16 08:19
昨晚過數$350作春茗費. 麻煩Emily查收。

1月15日 的 $350 已經收到啦, 已經update春茗post lar ^^

2013年冠軍

Emily 發表於 2016-1-17 23:15
1月15日 的 $350 已經收到啦, 已經update春茗post lar ^^

emily,我今日入左580元係31/1第三次會賽費用,請查收!
用柜員机過數的thx

fruitiman 發表於 2016-1-21 15:03
emily,我今日入左580元係31/1第三次會賽費用,請查收!
用柜員机過數的thx

收到收到, 已經update 左1月31艇釣第3回啦 ^0^

2010年亞軍 2010年大魚獎

今天已經入咗春茗費用$350元
TC/AAC: 1FB36E3EC70609F6
提款機编號:7420
備考:P0000
入數日期21 Jan 16 23:34

城門河大石 發表於 2016-1-22 00:24
今天已經入咗春茗費用$350元
TC/AAC: 1FB36E3EC70609F6
提款機编號:7420

大石, 春茗 $350 已經收到啦, 都update春茗 post lar ^0^

2007年季軍 2007年大魚獎 2008年冠軍 2010年季軍

2019-01-19 Raymond入數$1860, 作為:

1. Raymond 春茗費用($350)
2. Raymond 第四回合艇釣會內賽費用($580)
3. Q太郎 春茗費用($350)
4. Q太郎 第四回合艇釣會內賽費用($580)