快捷導航
搜索
樓主: Stephen

2015年春茗費用 [複製鏈接]

t235689 發表於 2015-3-11 20:53
Emily 你好, william 07-03-2015 入.春茗 $330 謝謝

各位, 以下的入數已經收到啦, 同時都 update VIP & 春茗POST, 有錯漏就出聲啦~
7-Mar-15春茗 - william (t235689)

$330.00

10-Mar-15春茗 - kingston & billabong割親

$660.00

10-Mar-15VIP - kingston & billabong割親

$200.00

10-Mar-15VIP - Stephen

$330.00

10-Mar-15春茗 - Stephen

$100.00

10-Mar-15VIP - Louis狄

$330.00

10-Mar-15春茗 - Louis狄

$100.00

11-Mar-15春茗 - Eric - trigger

$330.00

2011年亞軍 2013年大魚獎

fh2328 發表於 2015-3-18 05:41
Emily 請查收,我. eddie 兩人$660

銓, 你的 660 已經收到啦, 我都update 你的名字,
但 Eddie 有2位, 是 44. Eddie Chan 還是 71. Eddie ??  

fh2328 發表於 2015-3-18 13:00
71 eddie 唔該

OK, 冇問題, 請問佢貴姓?  

今朝淨係入咗春茗330蚊咋﹗陣間再入多100VIP年費呀吓﹗

入數號碼︰00000236545

煩請查收﹗

謝謝

肥仔 發表於 2015-3-19 10:44
今朝淨係入咗春茗330蚊咋﹗陣間再入多100VIP年費呀吓﹗

入數號碼︰00000236545

肥仔, $330 & $100 收到啦, 星期六晚見