快捷導航
搜索
樓主: 江小龍

釣網會會衫3s訂購(更新在P1) [複製鏈接]

2011年冠軍 2011年大魚獎 2007年季軍 2011年大魚獎 2013年季軍

肥仔 發表於 2013-11-15 15:31
會長都係著3XL,咁我又係著呢個嘥士,我驚件衫會唔夠大喎﹗

我幫人買啫
「沉迷磯釣有如倒錢落海~思想一下你的釣魚方式,你就會進步了!」

桂叔(VIP)  綠色XL碼X1件$150=150

會長,我係白色,绿色,L碼各一件,$300,

2011年冠軍 2011年大魚獎 2007年季軍 2011年大魚獎 2013年季軍

Wai92370475 發表於 2013-11-15 19:19
會長,我係白色,绿色,L碼各一件,$300,

咪mark左囉
「沉迷磯釣有如倒錢落海~思想一下你的釣魚方式,你就會進步了!」

ysc(vip)L(白)X1X150=150.L(綠)X1X150=150.共300元.

Wai92370475 發表於 2013-11-15 02:21
唔該,白色一件,绿色一件共2件要L碼。

L碼..............................?............................好似唔係你個碼?
你以為你好fit.

XL(白色) x 1件=$150

XXL(綠) x 2 x $160 = $320

Josephine:  白色 (M) x 2件
                   綠色 (M) x 2件
                   白色 (XL) x 1件
合共:$750

2014年冠軍 2009年冠軍 2010年亞軍 2011年亞軍

Kingston 白色中碼 1件, 白色大碼1件