快捷導航
搜索
查看: 2074|回復: 8

旅行爭拗 [複製鏈接]

2014年亞軍 2014年大魚獎 2008年亞軍 2008年大魚獎 2009年亞軍

high hand lady..

2014年季軍 2009年季軍 2009年大魚獎 2010年冠軍 2012年季軍

唔講仲以為係強國人民泥添,呢班pk影衰香港人.

2010年大斑獎 2011年亞軍

香港人先會拍片放上網

"康泰旅行社發言人表示,涉事旅行團為泰國曼谷5日4夜團,團費每位$1,799,於上月17日出發,全團有32人,其中15名團友於行程第3晚,向領隊投訴房間有臭味,要求搬去其他酒店,領隊當時曾恰當地為團友作出建議,但不被對方接受,團友更拍片放上網打算數臭領隊,不斷指責領隊作為服務性行業,卻完全不專業。
該班團友隨後自行付費搬往其他酒店繼續行程,發言人表示,片段被人發佈後,網民一面倒地指責團友無理取鬧,網民更對領隊那種積極解決問題的耐心大讚佩服。"

2014年亞軍 2014年大魚獎 2008年亞軍 2008年大魚獎 2009年亞軍

gaogaigar 發表於 2013-7-11 11:23
香港人先會拍片放上網

"康泰旅行社發言人表示,涉事旅行團為泰國曼谷5日4夜團,團費每位$1,799,於上月17 ...

果班友,特價團仲有咩可以要求呀? 原意比多啲錢就參加豪華團啦!
點解唔影自己個樣上鏡呢?

2014年季軍 2009年季軍 2009年大魚獎 2010年冠軍 2012年季軍

$1800..包來回機票,4晚酒店,食飯.......仲想要咩服務呀

緊系要帝皇式嘅享受啦

2011年亞軍 2013年大魚獎

我都好怕呢類人,百彈齊主