快捷導航
搜索
查看: 4873|回復: 19

鳴謝啟示 [複製鏈接]

2007年季軍 2007年大魚獎 2008年冠軍 2010年季軍

本會將於3月2日舉行春茗, 除了得到大家的支持, 踴躍報名, 更蒙以下熱心會友贊助抽獎禮物, 謹此致謝!

01.  生菓佬 - 白蘭地, HK$1500
02.  Eddie - 電腦用品
03.  King Sir - 衣物 & 帽飾
04.  小龍 - 萬寧禮品&小型電子磅
05.  根本先生 - 保溫帽
06.  Teddy (gaogaigar) - 果酒兩箱, 共 24 枝

2012年亞軍 2013年冠軍

...

發啦﹗

2014年亞軍 2014年大魚獎 2008年亞軍 2008年大魚獎 2009年亞軍

多謝,多謝!

Thank you.

肥仔 發表於 2013-1-17 12:03
發啦﹗

點發法?

有得飲有得食就發?

小心呢條友仔(生果佬)好快就易名為..............酒佬(走路).
如你真的抽中左咁好彩的話,不能獨飲,應齊分享,敬足全場.還有記得出維港艇叫埋佢.

謹記.

2013年冠軍

BIU 發表於 2013-1-21 07:27
點發法?

有得飲有得食就發?

標兄如想發,到時我考慮加碼嚟滿足你喇!

fruitiman 發表於 2013-1-21 09:42
標兄如想發,到時我考慮加碼嚟滿足你喇!

非也非也,意不是此.肥仔所說是大家發,而我之重點是眾人分享.
並非老兄加碼之意,請勿誤解.

2013年冠軍

BIU 發表於 2013-1-21 15:01
非也非也,意不是此.肥仔所說是大家發,而我之重點是眾人分享.
並非老兄加碼之意,請勿誤解.
...

收到,明白.但我既意思你亦不了解?

2007年季軍 2007年大魚獎 2008年冠軍 2010年季軍

多謝根本先生贊助保溫帽