快捷導航
搜索
查看: 3580|回復: 10

関於做VIP的問題 [複製鏈接]

2013年冠軍

今天去中銀存咗一百圓,希望成為VIP,但唔知點先可將收據交俾個會,各位師兄請指點.

2007年季軍 2007年大魚獎 2008年冠軍 2010年季軍

C兄, 多謝你睇得起我地個會!

唔使send啦, 財政大人會check架啦!  稍後我會更新你的會籍資料.  有魚釣記得預我地一份啊!!!

2014年亞軍 2014年大魚獎 2008年亞軍 2008年大魚獎 2009年亞軍

歡迎fruitiman師兄

2013年冠軍

其實我係被肥佬標哥引誘的,近月來巳和標哥艇釣二次,標哥又將會內的威水片段send俾我,搞到我心郁郁,希望有机會跟各師兄學吓嘢.

2014年亞軍 2014年大魚獎 2008年亞軍 2008年大魚獎 2009年亞軍

fruitiman 發表於 2012-8-3 15:29
其實我係被肥佬標哥引誘的,近月來巳和標哥艇釣二次,標哥又將會內的威水片段send俾我,搞到我心郁郁,希望有机 ...

標哥導你升做釣友

2014年季軍 2009年季軍 2009年大魚獎 2010年冠軍 2012年季軍

標哥做百毒神君

fruitiman : 你入的100元已經收到啦, 歡迎你加入

c兄,請問用中银櫃員機過數是否可行?例如 會費

2013年冠軍

edi 發表於 2014-1-26 11:46
c兄,請問用中银櫃員機過數是否可行?例如 會費

可以,入數紙post上會網,註明誰人就ok.

fruitiman 恭喜發財 !魚意吉祥!多謝指教,明白了。