快捷導航
搜索
查看: 2381|回復: 7

DIY牙拓 [複製鏈接]

2011年冠軍 2011年大魚獎 2007年季軍 2011年大魚獎 2013年季軍

無無聊聊做一做

2斤半黃腳做出黎既

各位師兄請指教,下次可以再做靚D~ [smilie=mky011.gif]

拆成8件

出油後、浸完雙氧水之後,組合完成

早知比埋我個副你玩啦.........而家應該係堆田區.
為東星而學釣魚的新仔

[quote:dda20aaf47="helloboyfl"]早知比埋我個副你玩啦.........而家應該係堆田區.[/quote]

你仲有一副係把口度~~剝比會長啦~~ [smilie=mky013.gif]

2011年冠軍 2011年大魚獎 2007年季軍 2011年大魚獎 2013年季軍

[quote:3d9d327c7d="helloboyfl"]早知比埋我個副你玩啦.........而家應該係堆田區.[/quote]

自己試下啦,唔複雜

[quote:beedc9633d="percy_bonnie"]

你仲有一副係把口度~~剝比會長啦~~ [smilie=mky013.gif][/quote]

長釣長有啦
不過應該唔係所有魚都可以做
有D好似無牙既.....
「沉迷磯釣有如倒錢落海~思想一下你的釣魚方式,你就會進步了!」

2014年季軍 2009年季軍 2009年大魚獎 2010年冠軍 2012年季軍

會長想學做牙醫. [smilie=mky020.gif]  [smilie=mky013.gif]

[quote:9d3109337a="釣魚顏"]會長想學做牙醫. [smilie=mky020.gif]  [smilie=mky013.gif][/quote]

落雨天係屋企
望牙打掛 [smilie=mky009.gif]
「沉迷磯釣有如倒錢落海~思想一下你的釣魚方式,你就會進步了!」

[quote:dc4d69fc3f="percy_bonnie"]

你仲有一副係把口度~~剝比會長啦~~ [smilie=mky013.gif][/quote]
呢副有排用, 仲好新淨下喎.  [smilie=mky010.gif]  [smilie=mky010.gif]
為東星而學釣魚的新仔