快捷導航
搜索
查看: 4686|回復: 16

加做2012會衫 [複製鏈接]

2011年冠軍 2011年大魚獎 2007年季軍 2011年大魚獎 2013年季軍

由於新一代會衫反應熱烈,已經賣哂

有些朋友在FACEBOOK留言,希望再加做

現先作出一個小統計,如果再訂做的話

有多少人會加單或補貨,如果數量太少,可能不會考慮再做

個人擔心是否可以再拿到上次那個價錢 [smilie=mky011.gif]

訂購總件數:5件
1.snoppy x1(??碼)
2.JL-Crazyx1(L)
3.祖x3(XL)

我影果張好過你啦, 冇晒美感喇......... [smilie=mky013.gif]  [smilie=mky013.gif]
為東星而學釣魚的新仔

2012年亞軍 2013年冠軍

x 1 [smilie=mky001.gif]

會唔會‘整’套啱夏天著‘架’呢? [smilie=mky011.gif]
愛看海

2011年冠軍 2011年大魚獎 2007年季軍 2011年大魚獎 2013年季軍

[quote:2d74e8ddbf="肥仔"]會唔會‘整’套啱夏天著‘架’呢? [smilie=mky011.gif][/quote]

呢套適合夏天著的,冬天著佢會凍死

[quote="helloboyfl"]我影果張好過你啦, 冇晒美感喇......... [smilie=mky013.gif]  [smilie=mky013.gif]

咪又係你,要我做野 [smilie=mky016.gif]
「沉迷磯釣有如倒錢落海~思想一下你的釣魚方式,你就會進步了!」

x2

[quote:723cc97003="江小龍"]

呢套適合夏天著的,冬天著佢會凍死[/quote]

但係會長係長袖嚟呀﹗肥仔係怕熱呀﹗ [smilie=mky011.gif]
愛看海

Size: L x 1.

Thanks!

2014年亞軍 2014年大魚獎 2008年亞軍 2008年大魚獎 2009年亞軍

[quote:7968251acf="duelisam"]我要加碼 !!!
要多 3 件 XL 呀 ~~~~~~~~
因為實在太正啦 !!!!!!!!!!!  [smilie=mky011.gif]  [smilie=mky011.gif]  [smilie=mky011.gif]  [smilie=mky011.gif]  [smilie=mky011.gif]  [smilie=mky011.gif][/quote]