快捷導航
搜索
樓主: Emily

2012年 VIP 會籍續期 [複製鏈接]

2008年冠軍 2010年季軍 2013年亞軍

Appleyu + 入vip 連春銘 380 今日入數..

2007年季軍 2007年大魚獎 2008年冠軍 2010年季軍

Emily,

今日入帳 HK$380, 作為:

a. king293 來年 VIP 會費 (HK$100)
b. king293 春茗費用 (HK$280)

唔該晒 emily,另 appleyu 已交費用如下:

春茗 : $ 280
VIP : $ 100
-------------
         $380 (12 MAR 入左數)
願者上釣…… 釣者願上……

appleyu & king293: 2位 12-Mar 各入 $380 已經收到啦, 已update posts, 唔該晒 [smilie=mky001.gif]

2007年季軍 2007年大魚獎 2008年冠軍 2010年季軍

各位:

今年既會籍資料已經 update 完畢, 直至2012年3月19日為止,本會共有71名VIP會員和126名普通會員。

just bank in la. thx
為東星而學釣魚的新仔

[quote:f0eed3f6fe="helloboyfl"]just bank in la. thx[/quote]

收到收到, 唔該蕃茄

仲有 CamelWan pm 我入了錢, 唔該 stephen update 佢地到 VIP la..  [smilie=mky001.gif]

2011年亞軍

快 d update 番我啦 ~
原來考耐某比家用
上次晚餐已比會費輝記  [smilie=mky001.gif]
辛苦哂  [smilie=mky002.gif]
===================== 叫我中英文名阿祖/Brian得啦 ~

[quote:559ddd8ed2="duelisam"]快 d update 番我啦 ~
原來考耐某比家用
上次晚餐已比會費輝記  [smilie=mky001.gif]
辛苦哂  [smilie=mky002.gif][/quote]

Update 左!

2014年亞軍 2014年大魚獎 2008年亞軍 2008年大魚獎 2009年亞軍

[quote:1360939324="duelisam"]快 d update 番我啦 ~
原來考耐某比家用
辛苦哂  [smilie=mky002.gif][/quote]
已經收到! 明天轉數。