快捷導航
搜索
樓主: 江小龍

2012會衫訂購(已完成),17/3派發 [複製鏈接]

板主大大stephen粉:
都到啦, 嘻嘻

[quote:5b11be3dfb="gun"]Emily師姊
今日7:35pm剛過數 $245 ($100會費, $145會衫)
ref. 1202091337002

請查收 thanks[/quote]

收到收到, 唔該晒gun師兄^^

2011年冠軍 2011年大魚獎 2007年季軍 2011年大魚獎 2013年季軍

所有衫已取 [smilie=mky001.gif]

將於17/3派發 [smilie=mky001.gif]

未交錢的快d交埋佢,謝謝合作~ [smilie=mky016.gif]

另外,額外有3件XL和3件L,可供現場購買~可找EMILY認購,哈哈

[quote:219d86abc2="江小龍"]所有衫已取 [smilie=mky001.gif]

將於17/3派發 [smilie=mky001.gif]

未交錢的快d交埋佢,謝謝合作~ [smilie=mky016.gif]

另外,額外有3件XL和3件L,可供現場購買~可找EMILY認購,哈哈[/quote]

會長, 17/3 未能取衫, 之後點樣可以交收? 謝謝!

2011年冠軍 2011年大魚獎 2007年季軍 2011年大魚獎 2013年季軍

[quote:c1a06fbea9="亞七"]

會長, 17/3 未能取衫, 之後點樣可以交收? 謝謝![/quote]

收PM
「沉迷磯釣有如倒錢落海~思想一下你的釣魚方式,你就會進步了!」

會長, 17/3 未能取衫, 之後點樣可以交收? 謝謝  X2
前輩講過:沒有釣不到的魚只有釣不到魚的人其實最重要...出到個門口先有機會釣到

2014年季軍 2009年季軍 2009年大魚獎 2010年冠軍 2012年季軍

ben leung件衫錢$145以收,遲d入數.

2011年亞軍

我要加碼 !!!
要多 3 件 XL 呀 ~~~~~~~~
因為實在太正啦 !!!!!!!!!!!  [smilie=mky011.gif]  [smilie=mky011.gif]  [smilie=mky011.gif]  [smilie=mky011.gif]  [smilie=mky011.gif]  [smilie=mky011.gif]
===================== 叫我中英文名阿祖/Brian得啦 ~

2014年季軍 2009年季軍 2009年大魚獎 2010年冠軍 2012年季軍

ben leung件衫錢$145以入數,時間09:16:17 ref.no.F00000194922.唔該晒Emily唔該晒Emily [smilie=mky011.gif]  [smilie=mky011.gif]

[quote:1c2702fa87="釣魚顏"]ben leung件衫錢$145以入數,時間09:16:17 ref.no.F00000194922.唔該晒Emily唔該晒Emily [smilie=mky011.gif]  [smilie=mky011.gif][/quote]

收到收到, 唔該顏sir [smilie=mky011.gif]

而家仲有冇得訂?我想要一件