快捷導航
搜索
查看: 4069|回復: 9

邊個話釣魚佬.唔可以形?(炮筒)95%大華迷必入 [複製鏈接]

形仔.輕便.防水.仲會浮
最緊要係.女朋友一定會幫手揹/比拍拖釣魚魚
now仲係90%...>>>95%了

2014年亞軍 2014年大魚獎 2008年亞軍 2008年大魚獎 2009年亞軍

比個叻你啦! [smilie=mky130.gif]

2010年大魚獎

嘩...型爆...幾時投產, 幾時可以係市場買到呀... [smilie=mky003.gif]  [smilie=mky001.gif]  [smilie=mky016.gif]

2007年亞軍

阿漢.你碌野好型喎.幾時有個完全版呀~~~~ [smilie=mky001.gif]  [smilie=mky001.gif]

[smilie=mky222.gif] 唔好咁心急啦..依碌野攪到我10隻手指都爆曬.d亞膠力好Q硬..睇住95%先

2014年季軍 2009年季軍 2009年大魚獎 2010年冠軍 2012年季軍

比個叻你啦!x2 [smilie=mky001.gif]  [smilie=mky002.gif]  [smilie=mky003.gif]

有冇得落錠先 [smilie=mky013.gif]

型喎..師兄..我都想要碌呀

利害!