快捷導航
搜索
查看: 4686|回復: 9

水中天魚排電話 [複製鏈接]

2014年亞軍 2014年大魚獎 2008年亞軍 2008年大魚獎 2009年亞軍

江小龍會長,本會有VIP會員想知水中天魚排電話,請詳述。 [smilie=mky011.gif]

2014年亞軍 2014年大魚獎 2008年亞軍 2008年大魚獎 2009年亞軍

我已經搵到詳細資料

http://www.waterskyfishclub.com/lian.htm

Re: 水中天魚排電話

輝記,我都係本會VIP會員, 現想知水中天魚排....有乜野魚, 邊D魚食乜野餌同幾時食餌,請詳述之。 [smilie=mky011.gif]

[quote:548d69db3c="輝記"]江小龍會長,本會有VIP會員想知水中天魚排電話,請詳述。 [smilie=mky011.gif][/quote]

睇完個POST 突然諗起一個人 [smilie=mky011.gif]

[quote:8a3cd4408a="trigger"]輝記,我都係本會VIP會員, 現想知水中天魚排....有乜野魚, 邊D魚食乜野餌同幾時食餌,請詳述之。 [smilie=mky011.gif][/quote]
你係排釣部版主應該由你來詳述最好不過,VIP會員今晚打電話比你...........哈! [smilie=mky017.gif]

[quote:0931ccc022="老馬"]

睇完個POST 突然諗起一個人 [smilie=mky011.gif][/quote]
咁都比你諗到.................讚!

2011年冠軍 2011年大魚獎 2007年季軍 2011年大魚獎 2013年季軍

仲需要個電話嗎???
你地咁講,我又諗起一個人~
「沉迷磯釣有如倒錢落海~思想一下你的釣魚方式,你就會進步了!」

[quote:c5ac876884="輝記"]
你係排釣部版主應該由你來詳述最好不過,VIP會員今晚打電話比你...........哈! [smilie=mky017.gif][/quote]

救命吖....下次吾敢啦 [smilie=mky272.gif]

[quote="trigger"]輝記,我都係本會VIP會員, 現想知水中天魚排....有乜野魚, 邊D魚食乜野餌同幾時食餌,請詳述之。 [smilie=mky011.gif][/quote
今天原本與朋友去魚棚釣魚,怎知他釣開的魚棚是無牌的,已被封,後找輝記幫忙找水中天電話,打去問問是否還存在,才再轉乘車入去。在此多謝輝記的幫忙;在水中天魚棚內,以今天所見有黃腳臘、紅鮋、矇仔、鱸魚、包公及四條直紋在魚身的不知明魚。師兄如去釣的話,我提意最少要用六號魚絲以上,不要學我,釣到時拉不到兩秒就斷絲!我是用沙蝦的;紅蟲與青蟲就不覺有咬感。還有該釣棚出售的公仔麵都抵吃,不是用現成的公仔麵加滾水,而是即叫即做,有菜有肉還有蛋,祇售二十元。

前日第一次去感覺超差,
一行十人九點到排一到雖然即中兩條,
但通宵到天光都只係多兩條進賬,
又有三幾個唔自律嘅假餌釣客全場飛周圍嚇魚,
重要响其他魚友邊掟餌而職員又唔理,
十人釣天光全部夾埋只釣到五條,
全個排共約三十多位魚客,加埋都釣唔到三十條魚...
到天光見到排底有好魚,
其實釣魚嘅野唔啱流唔開口一d都唔出奇,
最差係d職員,服務差面口超燶態度串簡直衰到無人有,
唔知以為去咗靈堂參加佢老豆喪禮咁,
千祈唔好問佢地野,個答案唔止等如無答咁,
重會令人非常谷氣,水中天絕對係可以blacklist嘅釣點。